Të gjitha kategoritë
EN

ÇFARË BËJMË

  • të gjithë
  • Rrënjët Blower / Pompë vakumi
  • Tifoz centrifugal
  • Blower pezullimi ajri
  • Produkte Akustike
  • Blower rrotullues
  • aksesorë
  • Sistemi i kontrollit automatik

KUSH JEMI NE

Nantong Rongheng Environmental Equipment Co, Ltd. është një kompani profesionale e angazhuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbim të të gjitha llojeve të ventilatorëve, pompave vakum dhe produkteve të tjera.

Mbuluesit e produktit: ventilator me tre lobe me rrenje me perdorim te pergjithshem, ventilator me tre rrenje rezistent ndaj shperthimit, ventilator me tre rrenje antikorozion, ventilator dhe njesi me rrenje me presion te larte me temperature te larte, pompe vakumi me tre rrenje dhe njësi, ventilator rrotullues, të gjitha llojet e valvulave të sigurisë, silenciatorë etj.

Pse Zgjidhni SHBA

PARTNER

13
12
11
10
9
8
7
5
6
2
4
3
1
bt

LAJME