Të gjitha kategoritë
EN
16
16

Kabineti i fillimit të butë XRQ


  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • hetim
Info Basic
Përshkrimi i produktit

Kabineti i kontrollit me nisje të butë për qëllime të përgjithshme bazohet në motorin e butë të markës vendase ose motorin e butë të markës së importuar si elementi kryesor i kontrollit dhe është i pajisur me ndërprerësin e hyrjes së qarkut kryesor dhe kontaktorin e anashkalimit. Ka mbrojtje nga qarku i shkurtër, mbrojtje nga mbingarkesa, mbirryma dhe mungesa e hyrjes. Funksioni i mbrojtjes së dështimit të fazës, fazës dalëse. Pajisja e kontrollit për motorë me një ose shumë motorë që mund të realizojë mbrojtje të shumëfishtë. Përfshirë tipin universal, 1 tërheqje 2, 1 tërheqje 3, 1 tërheqje 4, pompë jetësore 1 me 1 kabinet gatishmërie, me përdorim të dyfishtë 1 kabinet për ndezje të butë në gatishmëri. Starter i butë mund të konfigurohet me markë kineze ose markë të importuar Schneider, ABB, Siemens dhe motorë të tjerë të serive të buta.

karakteristika

● Performanca e fillimit është shumë më e lartë se varistori i ndjeshëm ndaj frekuencës, varistori i zhytur në vaj, rezistenca prej gize dhe motorët e tjerë;

● Fillimi i butë, rryma e nisjes është e vogël, rreth 1.3 herë më e madhe se rryma nominale e motorit;

● Mund të fillohet vazhdimisht 5-10 herë;

● Procesi i fillimit është i qetë, pa ndikim të stresit mekanik në pajisje, gjë që mund të zgjasë jetën e pajisjeve mekanike dhe të energjisë elektrike;

● Mund të fillohet me tension të ulët, kur tensioni i rrjetit është më i ulët se 10% e tensionit nominal të motorit, mund të fillohet pa probleme;

● Zbatueshmëri e gjerë, mund të aplikohet në fillimin e butë të motorit të dredha-dredha në çdo kusht ngarkese, veçanërisht i përshtatshëm për fillimin e ngarkesave të rënda;

● Ka funksione të shumëfishta mbrojtjeje si afati i fillimit, humbja e presionit, mbi-udhëtimi, mbi-temperatura, etj.;

● Funksioni i ngrohjes automatike në zonat e ftohta;


Specifikimet kryesore

◆ Tensioni bazë 25 ~ 75% i cili është i rregullueshëm;

◆ Gama e kufirit aktual është e rregullueshme nga 1.0 në 4.5 herë më shumë se rryma e vlerësuar,

◆ Koha e fillimit është e rregullueshme nga 0.5 në 240 sekonda;

◆ Sinjali i daljes: kontakti i ndërprerësit, 30VDC ose 220VAC 5A;

◆ Motori i aplikueshëm: motori asinkron trefazor 5.5KW ~ 500KW;

◆ Modaliteti i fillimit: fillimi i rampës së tensionit, fillimi i kufirit të rrymës, fillimi i kërcimit;

◆ Modaliteti i ndalimit: ndaloni lirshëm menjëherë, koha e ndalimit të rampës është e rregullueshme nga 1 në 480 sekonda; sinjali hyrës: kontakti i ndërprerësit;

未 标题 -2

hetim