Të gjitha kategoritë
EN
Shkarko
33
34
Shkarko
33
34

Fryrës me rrënjë zhytëse


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Fryrësja nënujore Roots e serisë UW është një brez i ri produktesh me të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale dhe patenta kombëtare të shpikjeve. Ka shumë përparësi si pamja e shkëlqyer, struktura kompakte, pa zhurmë, kosto e ulët, mirëmbajtje e lehtë etj., dhe është konfiguruar me komandim lokal ose në distancë.

Fryrësat nënujorë të serisë UW janë projektuar kryesisht për ventilatorët tradicionalë që kanë nevojë për të ndërtuar dhoma makinerish, për të rregulluar tubacione të gjata, me kosto të lartë të përgjithshme, duhet të jenë larg vendeve të zyrave dhe zonave me popullsi të dendur dhe konsumojnë shumë ujë ftohës në proceset me temperaturë të lartë. .

Fryrësi nënujor i serisë UW adopton një strukturë të integruar gjysmë të hyrjes së ujit me një motor të jashtëm. Pamja është e bukur dhe bujare. Mund të vendoset në vend pranë seksionit të procesit. Nuk ka nevojë të ndërtohet një dhomë ventilimi dhe objekte për reduktimin e zhurmës. Mund të shkurtojë tubacionin e furnizimit me ajër dhe të kursejë të gjithë koston e projektit.

Dizajni strukturor unik i ventilatorit nënujor të serisë UW eliminon në mënyrë efektive zhurmën e rrjedhës së ajrit dhe zhurmën mekanike gjatë funksionimit të ventilatorit. Mund të funksionojë në një gjendje gati heshtjeje dhe mund të rregullohet në mënyrë fleksibël në zona me kërkesa të larta zhurme, si brenda punishtes, spitaleve dhe zonave të banuara.

Fryrësit nënujor të serisë UW zhyten në ujë gjatë funksionimit, në mënyrë që makina të mund të transportojë fluksin e ajrit me temperaturë jashtëzakonisht të lartë dhe pajisja inteligjente e ujit ftohës qarkullues mund të heqë në mënyrë efektive nxehtësinë për të siguruar funksionimin e qëndrueshëm të të gjithë makinës në një temperaturë konstante.


karakteristika

● Mënyra e transmetimit: rrip;

● Hyrja dhe dalja e ajrit: struktura unike e hyrjes së ajrit nënujor, marrje e qëndrueshme e ajrit;

● Ftohja: E gjithë makina është e zhytur në ujë me efekt të mirë ftohës;

● Paraqitja e trupit: tip kompakt i dendur;


Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.6 ~ 120 m³ / min;

◆ Rritja e presionit: 9.8 ~ 98 kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Rezistenca maksimale e temperaturës: 500 ℃;

◆ Zhurma: Asnjë;


Aplikime speciale

★ Shënime: Ju lutemi kontaktoni kompaninë tonë paraprakisht për kushte të ndërlikuara të punës si funksionimi në lartësi të madhe, funksionimi me frekuencë të ulët, transporti i gazit me densitet të ulët (helium)

★ I aplikueshëm: Produkti është veçanërisht i përshtatshëm për mjedisin me kontroll të standardit të lartë të zhurmës, ose për të transportuar gaz special të tretshëm në ujë dhe gaz me temperaturë të lartë.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim