Të gjitha kategoritë
EN
9
35
9
35

Fryrësi i Rrënjëve të Serive me dy faza


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Fryrësi i serisë me dy faza RHR Roots është një gjeneratë e re produktesh të dizajnuara dhe të zhvilluara për aplikime me presion të lartë dhe rrjedhje të madhe. Krahasuar me tifozët centrifugale me shpejtësi të lartë dhe tifozët centrifugale me shumë faza, ai nuk ka rritje, pa stallë, përshtatshmëri të fortë ndaj kushteve të punës dhe investime. Përparësitë janë kostoja e ulët dhe konsumi i ulët i energjisë.

Fryrësi me dy faza RHR miraton një llogaritje strikte për të siguruar që ventilatori të jetë në gjendjen e vlerësuar të punës dhe pjesa kryesore e përparme dhe e pasme me dy faza janë në gjendjen e raportit të presionit 1:1, i cili redukton vlerën absolute të presionit diferencial në çdo fazë, redukton rrjedhjet e brendshme dhe redukton konsumin e energjisë. Dizajni i shkëmbyesit të nxehtësisë kundër-fluksit me efikasitet të lartë rrit shumë efikasitetin e marrjes së ajrit ndërmjet fazave. Kur ventilatori punon mbi 120 KPa, mund të kursejë deri në 30% energji krahasuar me ventilatorin tradicional. dhe pajisje të tjera tradicionale me rrjedhje të madhe.

Fryrësi RHR miraton fundin e ajrit para fazës, ndërftohësin, fundin e ajrit pas fazës, skemën e ftohjes me tre faza dhe miraton një dizajn të integruar. Nevojitet vetëm një tub uji ftohës për të siguruar që e gjithë njësia të jetë nën mbrojtje efektive të ftohjes së ujit. Dizajni ka tepricë të lartë, efekt të mirë ftohës dhe instalim dhe përdorim të përshtatshëm.


karakteristika

● Formulari i konfigurimit: formulari i shkëmbyesit qendror të nxehtësisë me dy faza;

● Ftohja: Shkëmbyesi qendror i nxehtësisë është ftohës kundër rrjedhës dhe përdor ftohje sinkron me një pjesë me dy anët e pritësit.

● Raporti i presionit: raporti i presionit 1: 1;

● Shkëmbyesi i nxehtësisë: Shkëmbyesi i nxehtësisë adopton një shumëllojshmëri shkëmbyesish nxehtësie si tub dhe pllakë;

● Profili i shtytësit: profil unik CONCH me tre tehe, pulsim i vogël i rrjedhës së ajrit, efikasitet i lartë në vëllim, efikasitet i lartë, kursim energjie dhe zhurmë e ulët

● Mënyra e transmisionit: rrip me dy faza, lidhje direkte me dy faza;

● Hyrja dhe dalja: Struktura unike e hyrjes në formë diamanti, marrje e qetë e ajrit;

● Ingranazhet: Ingranazhet me precizion me pesë nivele, saktësi e lartë e transmetimit, zhurmë e ulët;

● Rezervuari i vajit: Struktura e rezervuarit të vetëm/dyfishtë të naftës është opsionale, konfigurim fleksibël

Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.6 ~ 120 m³/min;

◆ Rritja e presionit: 58.8 ~ 200 kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 500 ~ 1600 RPM;


Aplikime speciale

Shënime: Aplikimi me dy faza është i ndërlikuar në zgjedhjen e tipit. Për të siguruar efikasitetin më të lartë të projektimit, ju lutemi kontaktoni kompaninë tonë për të hartuar përzgjedhjen e tipit direkt për ju.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim