Të gjitha kategoritë
EN
8
30
31
32
8
30
31
32

Rrënjët Pompë vakumi


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Pompa vakum Roots e serisë VP është një pompë vakumi e lagësht dhe e thatë me dy funksione me tre tehe Roots e zhvilluar nga kompania jonë për shpejtësinë e madhe të pompimit dhe kërkesën e përafërt për vakum të pulpës dhe letrës, paketimit me vakum dhe industrive të tjera.

Paketimi me vakum, prodhimi i pulpës dhe letrës dhe industritë e tjera rrallë përdorin njësi vakum me volum të madh, sepse kërkesat për vakum nuk janë të larta, kërkesa më e madhe është për shpejtësi më të madhe dhe më të qëndrueshme të pompimit dhe shpesh duhet të organizohen pompa vakum në vendin e linjës së prodhimit. kështu që pompat Ordinary Roots përgjithësisht përdoren drejtpërdrejt. Megjithatë, pompat e zakonshme Roots, veçanërisht pompat Roots me dy tehe, janë të zhurmshme dhe nuk janë të përshtatshme për paraqitjen e vendit. Përveç kësaj, hapësira më e vogël e brendshme e pompave të zakonshme Roots nuk është e favorshme për industritë me më shumë mbeturina si paketimet e letrës.

Pompat vakum me tre tehe Roots të serisë VP, duke përfituar nga avantazhet e qetësisë së profilit të konturit CONCH dhe avantazhet e sipërfaqes me shumë vula me tre tehe, kanë karakteristikat e vakumit të lartë, konsumit të ulët të energjisë, zhurmës së ulët, funksionimit të qetë dhe e thatë me përdorim të dyfishtë.

Për shkak të performancës superiore të profilit CONCH, ventilatorët e serisë VP mund të arrijnë shpejtësi më të madhe të pompimit nën të njëjtën hapësirë, që do të thotë gjithashtu se hapësira e brendshme e pompës Roots të serisë VP mund të jetë dukshëm më e madhe se produktet e të njëjtit nivel, dhe ka më pak gjasa për të bllokuar. Për të përmirësuar më tej performancën e pompës Roots të serisë VP, kompania jonë ka konfiguruar një gjeneratë të re të fuçive të filtrit silenciator për këtë seri produktesh, të cilat mund të filtrojnë në mënyrë efektive pengesat, të reduktojnë më tej zhurmën dhe të përmirësojnë cilësinë e mjedisit të punës.


karakteristika

● Mënyra e transmetimit: rrip, lidhje direkte;

● Hyrja dhe dalja: struktura hyrëse unike në formë diamanti, rrjedha e ajrit është e qëndrueshme;

● Ingranazhet: Ingranazhet me precizion me pesë nivele, saktësi e lartë e transmetimit, zhurmë e ulët;

● Rezervuari i vajit: Struktura e rezervuarit të vetëm / dyfishtë është opsionale, konfigurim fleksibël;

● Format e lagura dhe të thata: konfigurimet e thata dhe të njoma janë opsionale;

● Paraqitja e trupit: faqosja tradicionale, tipi i dendur kompakt;


Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e pompimit: 0.6 ~ 713.8 m³/min;

◆ Vakuiteti: i thatë-49kPa, i lagësht-68kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 500 ~ 2000 RPM;


Aplikime speciale

2__KJaqHRleB9cxaBtTsjg

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim