Të gjitha kategoritë
EN
I fortë, por i qetë, Nder përjetë

home>Produkte

4
4

provë


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • Video
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Kompania ka grumbulluar përvojë të pasur në industrinë e trajtimit të ujërave të zeza. Fryrësat e serisë WT janë produkte të zhvilluara dhe të optimizuara për problemet e trajtimit të ujërave të zeza duke përdorur ventilatorë me rrënjë tradicionale: kosto e lartë funksionimi, zhurmë e madhe e pajisjeve dhe ndryshime të mëdha në kushtet e punës.

Trajtimi i ujit të serisë WT Fryrësi Roots është efikas, që kursen energji, me zhurmë të ulët, mikro-dridhje, performancë të qëndrueshme, kohë të gjatë funksionimi pa probleme, kosto të ulët mirëmbajtjeje; duke i kushtuar vëmendje komoditetit për mirëmbajtjen në dizajn, të rezervuar (temperatura e kushinetave, temperatura e vajit, dridhjet, etj.) Ndërfaqja e sensorit për monitorimin në distancë.

Duke pasur parasysh koston e industrisë së trajtimit të ujërave të zeza gjatë funksionimit afatgjatë, kompania jonë ka zhvilluar një sistem ajrimi të saktë të ventilatorit për produktet e serisë WT. Kjo seri produktesh mund të rregullojë automatikisht gjendjen e funksionimit sipas variacionit të oksigjenit të tretur në ujërat e zeza, të shmangë ajrimin e pavlefshëm, të reduktojë në mënyrë efektive konsumin e energjisë dhe të kursejë kostot e funksionimit.

Sipas nivelit të zhurmës në vendin e funksionimit, ventilatorët e serisë WT adoptojnë teknologji të patentuara si profili i konturit CONCH, hyrja dhe dalja e diamantit dhe zgavra e tamponit të rrjedhës së ajrit, të cilat reduktojnë në mënyrë efektive pulsimin e rrjedhës së ajrit dhe dridhjet e të gjithë makinës. Produktet e serisë WT janë gjithashtu të pajisura me produkte izoluese të zërit dhe reduktim të zhurmës, të cilat mund të blihen dhe përmirësohen për të zvogëluar zhurmën e funksionimit të ventilatorit (makinës).

Në funksion të rritjes së temperaturës të shkaktuar nga rritja e presionit të sistemit për shkak të depozitimit të llumit, bllokimit të tubit të membranës dhe rritjes së nivelit të ujit gjatë procesit të trajtimit të ujërave të zeza, ventilatori i serisë WT miraton dizajnin strukturor të integruar të ftohur me ajër dhe me ujë i cili ka mori patentën kombëtare të shpikjes, e cila mund të rrisë presionin e funksionimit Pas të lartë, ajo kalon nga ftohur me ajër në ftohur me ujë në vend, e cila ka përshtatshmëri të mirë ndaj kushteve të vështira të punës si presioni i tepërt dhe temperatura e tepërt; shmang rritjen e kostos që shkaktohet nga zëvendësimi i pajisjeve me produkte të zakonshme dhe ka ekonomi të mirë.


karakteristika

● Profili i shtytësit: profil unik CONCH me tre tehe, pulsim i vogël i rrjedhës së ajrit, efikasitet i lartë vëllimor, efikasitet i lartë, kursim energjie, zhurmë e ulët dhe mikro dridhje;

● Mënyra e transmetimit: rrip, lidhje direkte;

● Hyrja dhe dalja: Struktura unike e hyrjes në formë diamanti, marrje e qetë e ajrit;

● Ingranazhet: Ingranazhet me precizion me pesë nivele, saktësi e lartë e transmetimit, zhurmë e ulët;

● Rezervuari i vajit: Struktura e rezervuarit të vetëm / dyfishtë është opsionale, konfigurim fleksibël;

● Ftohja: universale me ftohje me ajër dhe me ujë, mund të ndërrohet me lehtësi;

● Paraqitja e trupit: faqosja tradicionale, struktura e dendur kompakte

Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Rritja e presionit: 9.8 ~ 98 kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Temperatura e ndërrimit të ftohjes së ujit: 90 ℃ (që korrespondon me presionin 58.8 kPa);


Aplikime speciale

Shënim: Çdo kusht i ndërlikuar i punës që përfshin funksionimin në lartësi të madhe, funksionimin me frekuencë të ulët, transportin e gazit me densitet të ulët (helium), etj., ju lutemi kontaktoni paraprakisht me ekipin tonë teknik.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Video

hetim