Të gjitha kategoritë
EN
I fortë, por i qetë, Nder përjetë

home>Qendra e shërbimit>Qendra e Lajmeve

Kompania kaloi rishikimin vjetor të certifikimit të sistemit të menaxhimit të pronësisë intelektuale GB-T29490

2020.12.24
Kompania kaloi rishikimin vjetor të certifikimit të sistemit të menaxhimit të pronësisë intelektuale GB-T29490

Më 12 dhjetor 2018, kompania jonë çoi në auditimin vjetor të certifikimit të sistemit të menaxhimit të pronësisë intelektuale GB / T29490. Sistemi i menaxhimit të pronësisë intelektuale të ndërmarrjes i referohet vendosjes së pronësisë intelektuale në nivelin strategjik të menaxhimit të ndërmarrjes, në tërësi për sa i përket koncepteve të menaxhimit të pronësisë intelektuale të korporatës, institucioneve të menaxhimit, modeleve të menaxhimit, personelit menaxhues, sistemeve të menaxhimit, etj., për të përcaktuar dhe përpjekur për të realizuar të drejtat e pronësisë intelektuale të korporatës Inxhinieri sistematike e misionit. Misioni i menaxhimit të pronësisë intelektuale të korporatave të kompanisë sonë është të fokusohet në inovacionin e shërbimit, të fitojë avantazhe konkurruese teknologjike për ndërmarrjen, të formojë një atmosferë pjesëmarrjeje të plotë, të promovojë më tej përparimin teknologjik të kompanisë dhe produkteve tona dhe të shërbejë më mirë dhe më mirë. më shumë klientë.