Të gjitha kategoritë
EN
1
2
3
12
13
14
1
2
3
12
13
14

Blower centrifugale shumëkatëshe


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
RH-C-02
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
100000 copë/vit

Përshkrimi i produktit

Produktet e ventilatorit centrifugal me shumë faza të prodhuara nga kompania jonë zënë vend në trajtimin e ujërave të zeza shtëpiake, desulfurizimin e gazit të gripit, denitrifikimin, tharjen me vakum, transportin pluhur dhe grimcuar, larjen e qymyrit dhe qymyrit, presionin e azotit, rritjen e biogazit, ngrohjen qarkulluese dhe fusha të tjera. .

Nëpërmjet inovacionit të vazhdueshëm teknologjik, kompania jonë ka zhvilluar rishtazi një ventilator centrifugal (turbinë) me shumë faza me efikasitet të lartë. Efikasiteti i tij i lartë, kursimi i energjisë, zhurma e ulët dhe avantazhet e tjera e bëjnë atë një produkt fryrës me performancë më të mirë dhe çmim më të ulët në Kinë. Produkti zbaton në mënyrë rigoroze GB/T28381- Standardin Kombëtar 2012 të "Vlerave të Kufizuara të Efikasitetit të Energjisë dhe Vlerësimit të Kursimit të Energjisë të Fryrësit Centrifugal" dhe kaloi testin e Institutit të Mbikëqyrjes dhe Inspektimit të Cilësisë së Produktit Nantong City.

Kompania jonë tani ka një numër teknologjish të patentuara me të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale dhe ka fituar me radhë nderime si "Ndërmarrja e teknologjisë së lartë", "Ndërmarrja e teknologjisë private në provincën Jiangsu" dhe "Produkte të teknologjisë së lartë".


karakteristika

1. Peshë e lehtë

Krahasuar me të njëjtin lloj ventilatori, pesha është 30% më e lehtë.

2. Zhurma e ulët

Zhurma e trupit të ventilatorit është më e vogël ose e barabartë me 84dB(A) dhe është zhurmë me frekuencë të lartë. Kur nuk ka dhomë të izoluar nga zëri, distanca e përhapjes nuk i kalon 20 metra

3. Dridhje e vogël

Në kushtet e funksionimit pa ndonjë pajisje për reduktimin e dridhjeve, shpejtësia radiale (dydrejtimshe) e dridhjeve të sediljes së mbajtësit të ventilatorit është ≤4.0 mm/s.

4. Nuk ka fërkim mekanik

Kur ventilatori është në punë, nuk ka fërkime mekanike midis pjesëve të tjera përveç kushinetës, gjë që redukton zhurmën dhe siguron jetëgjatësinë e shërbimit.

5. Makineri pa vaj

Gjatë funksionimit të ventilatorit nuk prodhohet vaj ose gaz, dhe ajrimi nuk është i gërryer, gjë që zgjat jetën e shërbimit të sistemit të ajrimit.

6. Alarmi i tingullit dhe dritës së ekranit dixhital të temperaturës së boshtit

Mbështetjet e kushinetave të përparme dhe të pasme të trupit të ventilatorit janë të pajisura me termoçifte, dhe portat janë të lidhura me një ekran dixhital për të shfaqur temperaturën e boshtit. Temperatura e kushinetës do të rritet për shkak të mungesës ose mbushjes së tepërt të yndyrës, vajit ose konsumimit. Kur tejkalohet temperatura e caktuar, alarmi i zërit dhe dritës do të alarmojë automatikisht.

7. Mirëmbajtje e lehtë

Meqenëse ventilatori centrifugal është një makinë pa fërkime, rotori mbështetet nga kushinetat e përparme dhe të pasme, dhe kutia dhe shtytësi nuk dëmtohen lehtë. Mirëmbajtja e përditshme është kryesisht për të siguruar lubrifikimin efektiv të kushinetave dhe monitorimin e temperaturës. Normalisht, kërkohet vetëm zëvendësimi i kushinetave dhe bashkimeve. Studim. Kutia e ventilatorit adopton një strukturë lidhjeje në seri (të ngjashme me një varg shamish të ëmbëlsuara), sediljet e mbajtësit të përparmë dhe të pasmë janë të pavarura, dhe pjesa e jashtme (e lidhur me bulona) janë të lidhura me volutin e marrjes dhe shkarkimit. Kur riparoni, nuk ka nevojë të çmontoni të gjithë makinën, thjesht hiqni bulonën lidhëse dhe hiqni sediljen e mbajtësit për të zëvendësuar kushinetën, duke kursyer kohë dhe komoditet.

8. Ftohja me ujë të kasës

Për ventilatorin, presioni i të cilit është më i lartë se 8mH2O, për shkak se temperatura në skajin e daljes duhet të kalojë 160℃, në shtresën e jashtme të shtresës së jashtme (statorit) shtohet një ndarës ftohës, i cili mund të ulë temperaturën e gazit me më shumë se 40℃, duke rritur efektivisht rritjen e presionit të ventilatorit Efikasiteti dhe efikasiteti i përgjithshëm i punës. Burimi i ujit mund të lidhet në seri me pajisjen e ftohjes së ujit të kushinetave. Konsumi i ujit është më pak se 1.5 m3/h dhe kostoja e konsumit të ujit është shumë më e ulët se kostoja e energjisë elektrike e kursyer për shkak të përmirësimit të efikasitetit

9. Kontrolli i inverterit

Për një ventilator të pajisur me një motor me tension të ulët 380 V, mund të përdoret një konvertues i frekuencës për të rritur frekuencën e fuqisë dhe për të rritur shpejtësinë në 3600 rpm, duke rritur kështu efikasitetin e ventilatorit në 80%. Pas konvertimit të frekuencës, konsumi i energjisë mund të kursehet shumë. Në veçanti, diapazoni i rregullimit të përforcuesit dhe shpejtësisë së rrjedhës së ventilatorit mund të jetë më i madh dhe diapazoni i aplikimit të nivelit të paqëndrueshëm të ujit si SBR është më i gjerë. Ka avantazhin e shpëlarjes për shkak të bllokimit të pjesshëm të ajrosësit, veçanërisht ventilatori nën 45m³/min mund të arrijë rreth 11mH2O. Ngritja zgjidh në mënyrë efektive problemet e proceseve me prurje të vogël dhe presion të lartë si ajrimi i thellë i pusit.

10. Instalim i thjeshtë

Fryrësi i plotë është dorëzuar nga fabrika. Motori kryesor dhe motori janë të fiksuar në të njëjtën bazë çeliku. Nuk ka nevojë të shtoni pajisje të tjera amortizuese në instalim dhe kërkesat për nivelin e instalimit nuk janë të larta. Mbytësja e filtrit në hyrje të ventilatorit mund të instalohet drejtpërdrejt në ventilator; dhe tubi i daljes duhet të lidhet me ventilatorin përmes një bashkimi fleksibël për të parandaluar që graviteti i tubit dhe forca shtesë e instalimit të veprojnë drejtpërdrejt në ventilator.

11. Rotori është prodhuar me teknologji të avancuar

Shtytësi përdor teorinë e elementeve të fundme dhe miraton dizajnin pothuajse tre-dimensionale (rrjedhje treshe). Shtytësi është bërë nga aliazh alumini me cilësi të lartë me derdhje centrifugale; performancë e qëndrueshme dhe e besueshme, duke siguruar forcën e shtytësit nën funksionimin me shpejtësi të lartë, në mënyrë që të sigurohet jetëgjatësia më e gjatë e shërbimit të shtytësit. Për shkak se linja e shtytës është e arsyeshme dhe e bërë mirë, efikasiteti i ventilatorit arrin 78%, gjë që kursen shumë energji dhe redukton kostot e funksionimit.

12. Ftohja e ujit të kushinetave të pasme

Në procesin e ventilatorit, për shkak të ngjeshjes së ajrit, temperatura e shtresës përfundimtare është përgjithësisht më e lartë se 80 ℃, dhe temperatura e Xia Li mund të jetë më e lartë se 100 ℃, kështu që duhet të merret parasysh ftohja e sediljes së kushinetës. Në dizajnin origjinal, është instaluar sistemi i ftohjes së ajrit të sediljeve të pasme dhe tani ne po inovojmë mbi këtë bazë, duke shtuar një sistem ftohjeje uji, duke realizuar funksionin e sigurimit të dyfishtë të sediljes së kushinetave të pasme dhe duke zgjatur jetën e shërbimit të duke mbajtur. Cilësia e ujit ftohës nuk është e lartë, mund të përdoret uji i rubinetit, uji i rikuperuar apo edhe ujërat e zeza të trajtuara paraprakisht.


Specifikimet kryesore

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Aplikime speciale

Specifikimet kryesore teknike të produkteve të serisë C

Shkalla e prurjes në hyrje: 15-1500 m³/min

Presioni i daljes: 1000-12000mmH2O

Temperatura e mjedisit: -35~+40℃

Lagështia relative: 20 ~ 85%

Zhurma: d84dB (A)

Vlera e vibrimit të sediljes së kushinetave: shpejtësia e dridhjeve ≤4.0 mm/s


Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim