Të gjitha kategoritë
EN
21
21

Pajisjet e fiksuara prej metali të tensionit të ulët


  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • hetim
Info Basic
Përshkrimi i produktit
ModelTensioni i vlerësuarVVlerësuarat aktualeARryma e vlerësuar e thyerjes(kA)Rryma e vlerësuar me rezistencë të shkurtër1s (kA)Rryma e vlerësuar me rezistencë maksimale(kA)
GGD1380Një 1000151530
B 600 (630)
C 400
GGD2380Një 1500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380Një 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

karakteristika

● Kabineti i komutuesve të shpërndarjes së tensionit të ulët AC të tipit GGD merr formën e një kabineti të përgjithshëm. Korniza është salduar nga çelik i formuar në të ftohtë 8MF. Pjesët e kornizës dhe pjesët mbështetëse speciale prodhohen dhe furnizohen nga kompania jonë për të siguruar saktësinë dhe cilësinë e lartë të kabinetit. Komponentët e kabinetit universal janë projektuar sipas parimit të modulit, dhe ka 20 vrima montimi të moduleve, dhe koeficienti universal është i lartë. Mund t'i mundësojë kompanisë të arrijë para-prodhimin. Jo vetëm që shkurtojnë ciklin e prodhimit, por edhe përmirësojnë efikasitetin e punës.

● Dizajni i kabinetit GGD merr parasysh plotësisht shpërndarjen e nxehtësisë gjatë funksionimit të kabinetit. Në skajet e sipërme dhe të poshtme të kabinetit ka numra të ndryshëm të çarjeve për shpërndarjen e nxehtësisë. Kur komponentët elektrikë në kabinet nxehen, nxehtësia rritet dhe shkarkohet përmes hapjes së sipërme, dhe era e ftohtë shtohet vazhdimisht në kabinet nga slota e poshtme për të bërë vetë kabinetin e mbyllur. Një kanal ventilimi natyral formohet nga fundi. deri në arritjen e qëllimit të shpërndarjes së nxehtësisë.

● Dera e kabinetit është e lidhur me kornizën e kabinetit me një menteshë rrotulluese, e lehtë për t'u instaluar dhe çmontuar. Një shirit vulosës në formë mali është futur në skajin e palosshëm të derës. Shiriti mbyllës midis derës dhe kornizës ka një goditje të caktuar ngjeshjeje kur dera mbyllet.

● Dera e instrumentit e pajisur me komponentë elektrikë lidhet me kornizën me fije të shumta teli bakri të butë. Pjesët e instalimit në kabinet janë të lidhura me kornizën nga rondele me gërvishtje, dhe i gjithë kabineti formon një sistem të plotë të mbrojtjes së tokëzimit.

● Sipërfaqja e kabinetit trajtohet me proces spërkatjeje elektrostatike të tensionit të lartë. Me ngjitje të fortë dhe teksturë të mirë.

● Mbulesa e sipërme e kabinetit mund të hiqet kur nevojitet për të lehtësuar montimin dhe rregullimin e shiritit kryesor në vend. Katër qoshet e pjesës së sipërme të kabinetit janë të pajisura me unaza ngritëse për ngritje dhe transport.

● Niveli i mbrojtjes së kabinetit është IP30, përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin midis IP20 ~ IP40 sipas kërkesave të mjedisit të përdorimit


hetim