Të gjitha kategoritë
EN
20
20

Ndërprerës të tërhequr të veshur me metal me tension të ulët


  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • hetim
Info Basic
Përshkrimi i produktit
Jo.EmërNjësiaParametër
1Tensioni i vlerësuar i izolimitV660
2Tension i vlerësuar i punësV660
3Rryma maksimale e punës e autobusit kryesorA5500A(IP00) 、4700(IP30)
4Zbarra kryesore me kohë të shkurtër (1s) përballon rrymën (periudha e vlefshmërisë)kA100
5Rryma e pikut afatshkurtër të autobusit kryesor (maksimumi)kA250
6Rryma maksimale e punës e autobusit të shpërndarjes (autobus vertikal)A1000
7Autobusi i shpërndarjes (autobus vertikal) tip standardkA90
Rryma e pikut afatshkurtër (maksimumi) e përmirësuar130
8Niveli mbrojtjeIP30, IP40, IP54

QkFnqQjpTWWDCcHu_Teoog

karakteristika

● Dizajni: Mund të akomodojë më shumë njësi funksionale në një hapësirë ​​më të vogël;

● Shkathtësi e fortë dhe montim fleksibël: profili në formë C me modul 25 mm mund të plotësojë kërkesat e llojeve të ndryshme strukturore, niveleve të mbrojtjes dhe mjedisit të përdorimit

● Dizajni standard i modulit: Mund të jenë njësi standarde si mbrojtja, funksionimi, konvertimi, kontrolli, rregullimi, matja, udhëzimi, etj., përdoruesit mund të zgjedhin në mënyrë arbitrare të montojnë sipas nevojave të tyre, me më shumë se 200 lloje të pjesëve të montimit që mund të formohen struktura e kabinetit dhe njësia e sirtarit të skemave të ndryshme;

● Siguria: një numër i madh i komponentëve plastikë inxhinierikë me rezistencë të lartë ndaj flakës përdoren për të forcuar në mënyrë efektive performancën e mbrojtjes dhe sigurisë;

● Performanca teknike: Parametrat kryesorë kanë arritur nivelin teknik bashkëkohor ndërkombëtar;

● Hapësira e dyshemesë: mund të kompresojë shumë ruajtjen dhe transportin e pjesëve të parafabrikuara;

● Montimi: Nuk nevojiten mjete speciale të ndërlikuara;

● Shkalla e mbrojtjes: IP54 .;


Specifikimet kryesore

◆ Kabineti i ndërprerësit është një pajisje e brendshme;

◆ Temperatura e ajrit të ambientit nuk mund të jetë më e lartë se + 40 ℃, nuk mund të jetë më e ulët se -5 ℃, dhe temperatura mesatare brenda 24 orëve nuk mund të jetë më e lartë se + 35 ℃;

◆ Ajri është i pastër, lagështia relative nuk kalon 50% kur temperatura maksimale është + 40 ℃, dhe lagështia më e lartë lejohet kur temperatura është më e ulët, për shembull: 90% në + 20 ℃;

◆ Lartësia nuk i kalon 1000 m;

◆ Pjerrësia e instalimit nuk kalon 5 gradë;

◆ Nuk ka ndikim të rëndësishëm, dridhje;

◆ Në një mjedis pa rrezik shpërthimi, dhe mjedisi nuk ka mjaft gaz dhe pluhur (përfshirë pluhurin e ngarkuar) për të gërryer dhe shkatërruar izolimin;


hetim