Të gjitha kategoritë
EN
13
24
25
26
13
24
25
26

Fryrëse rrotulluese me zhurmë të ulët për trajtimin e ujërave të zeza


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
RH-HZ
Origjinë
Kinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
50000 copë/vit
Përshkrimi i produktit

Fryrësi HZ rrotullohet në mënyrë të çuditshme nga zhvendosja e rotorit në cilindër dhe ndryshon volumin midis tehuve në brazdë të rotorit për të thithur, ngjeshur dhe nxjerrë ajrin. Në funksionim, diferenca e presionit të ventilatorit përdoret për të dërguar automatikisht vajin lubrifikues në grykën e pikimit dhe pikimin në cilindër për të reduktuar fërkimin dhe zhurmën, duke mos lejuar që gazi në cilindër të kthehet. Fryrësi rrotullues HZ ka avantazhet e zhurmës së ulët, madhësisë së vogël dhe konsumit të ulët. Disavantazhi i tij është se nuk mund të sigurojë një normë të madhe rrjedhjeje. Në përgjithësi, përdoret gjerësisht në trajtimin e ujërave të zeza rurale dhe përputhjen e pajisjeve mobile.

karakteristika

● Vëllim i vogël, vëllim i madh ajri, zhurmë e ulët, kursim energjie;

● Funksionim i qëndrueshëm dhe instalim i lehtë;

● Ndryshimi kundër ngarkesës, vëllimi i qëndrueshëm i ajrit;

● Me një dhomë ajri, difuzioni është i qëndrueshëm;

● Material i shkëlqyer, strukturë e zgjuar, performancë e shkëlqyer;

● Mirëmbajtje e thjeshtë, pak dështime dhe jetë e gjatë shërbimi;


Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.278-5.41 m³/min;

◆ Nxitja: 0.1-0.5 kgf/cm²;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 390-580 RPM;


Aplikime speciale

Shënim: Fryrësi rrotullues mbështetet në diferencën e presionit të krijuar gjatë funksionimit për të arritur lubrifikimin e furnizimit me vaj, kështu që ventilatori rrotullues nuk mund të funksionojë pa ngarkesë.

rmMG9zZ-TSyjcmty8WNjag

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim