Të gjitha kategoritë
EN
15
15

Kabineti i instrumenteve pranë ventilator


  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • hetim
Info Basic
Përshkrimi i produktit

Dollapi i instrumenteve pranë ventilatorit përdoret për të monitoruar dridhjet, temperaturën dhe temperaturën e mbajtësit të motorit të kushinetave të ventilatorit në vend. Përdoret në lidhje me sensorët e dridhjeve, temperaturës, presionit, shpejtësisë, etj., dhe nxjerr një sinjal 4-20 mA në dhomën qendrore të kontrollit (DCS) dhe nxjerr çdo sinjal kontakti alarmi. (Situata specifike është përshtatur sipas kërkesave të klientit).

karakteristika

● Precizion i lartë, funksionim i lehtë dhe funksionim i besueshëm;

● Përmirësim i përshtatshëm i softuerit dhe funksionim i thjeshtë në distancë;

● Fillimi i qëndrueshëm dhe ndikimi i ulët mekanik;

● Me funksione të mbrojtjes nga mbingarkesa, mbrojtje nga qarku i shkurtër etj.;

YEEj6CFFTL2krsJoluMfxw

hetim