Të gjitha kategoritë
EN
I fortë, por i qetë, Nder përjetë

home>Qendra e shërbimit>Industry News

Kompania jonë fitoi titullin e nderit të kujdesit kolektiv të avancuar për gjeneratën e ardhshme

2020.12.24
Kompania jonë fitoi titullin e nderit të kujdesit kolektiv të avancuar për gjeneratën e ardhshme

Për të zbatuar frymën e Kongreseve Kombëtare të 18-të dhe 19-të të Partisë dhe udhëzimeve të rëndësishme të Sekretarit të Përgjithshëm Xi Jinping për kujdesin për brezin e ardhshëm, duke u përqendruar në qendrën dhe në shërbim të situatës së përgjithshme, ne këmbëngulim në “urgjencën e partia dhe qeveria, duke menduar për nevojat e të rinjve dhe duke bërë atë që mund të bëjë Komiteti i Punës” Për politikën e punës, Komisioni i Punës Civile i Republikës Popullore të Kinës thirri një mbledhje lavdërimi pune të komitetit të punës së të gjithë privatëve Ndërmarrja më 15 janar 2019. Në takim morën pjesë të gjithë drejtuesit përkatës, kolektivë të avancuar të ekonomisë private të shqetësuar për gjeneratën e ardhshme dhe përfaqësues të punëtorëve të avancuar. Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. Komiteti i Karrierës për Gjeneratën e ardhshme fitoi titullin e nderit të Kolektivit të Avancuar për Ekonominë Private në lidhje me Gjeneratën e ardhshme. Shokut Cao Liang të kompanisë sonë iu dha titulli nderi i Punëtorit të Avancuar për Ekonominë Private në lidhje me Gjeneratën e ardhshme.

Në takim, kompania jonë, si një përfaqësuese e avancuar kolektive e ekonomisë private e shqetësuar për gjeneratën e ardhshme, u raportoi drejtuesve të Komitetit të Doganave të Komisionit të Çështjeve Civile se kompania kujdeset për gjeneratën e ardhshme. Drejtuesit eprorë konfirmuan plotësisht përmbajtjen e punës së shqetësimit të Rongheng Environmental Protection për brezin e ardhshëm, dhe gjithashtu parashtruan kërkesa të reja për shqetësimin e Rongheng Environmental Protection për brezin e ardhshëm. Shpresohet që Komiteti i Mbrojtjes së Mjedisit Rongheng për Kujdesin për Gjeneratën e ardhshme të luajë një rol tipik udhëheqës, të bëjë përpjekje të vazhdueshme, të përshtatet në mënyrë aktive me situatën e re dhe kërkesat e reja dhe së bashku të promovojë punën e të gjithë ekonomisë private për t'u kujdesur për brezi i ardhshëm në një nivel të ri.