Të gjitha kategoritë
EN
22
22

Pajisjet e lëvizshme të blinduara të blinduara prej metali


  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Përshkrimi i produktit
Jo.EmërNjësiParametër
1Tensioni i vlerësuarkV24
2Niveli i izolimitFrekuenca e fuqisë 1 min përballon tensioninkV65 (79
Impulsi i rrufesë përballon tensioninkV125 (145
3Frekuenca e vlerësuarHz50
4Rryma e vlerësuar e autobusit kryesorA630, 1250, 16002000, 25002500, 3150, 4000
5Rryma e vlerësuar me rezistencë të shkurtërkA16, 20, 2525, 31.531.5, 40, 50
6Rryma e vlerësuar me rezistencë maksimalekA40, 50, 6363, 8080, 100, 125
7Distanca e zvarritjesmm/kV20
8Niveli mbrojtje
IP4X (IP2X pasi të hapet dera e kabinetit)
9peshëkg900

8aZr_O95QTCxr3jhyGdOYQ

karakteristika

● Trupi i kabinetit montohet nga përkulja e shumëfishtë e pllakës së aluminit-zinkut, e cila shmang gabimin e shkaktuar nga saldimi, dhe saktësia e përpunimit dhe montimit të trupit të kabinetit është e lartë.

● Mirato një plan urbanistik të montuar në qendër, stabilitet mekanik dhe këmbyeshmëri të mirë.

● Përdorimi i zbarave të tipit D ose O-së dhe procesit të vullkanizimit të rrëshirës epokside, për të arritur izolimin e plotë, për të përmirësuar shpërndarjen e fushës elektrike në kabinet dhe për të përmirësuar nivelin e përgjithshëm të izolimit të stabilimentit.

● Pajisja është e pajisur me një sërë funksionesh bllokimi: të tilla si hyrja dhe dalja elektrike e karrocës së ndërprerësit, hapja dhe mbyllja elektrike e çelësit të tokëzimit, etj., të cilat mund të parandalojnë operatorin të hyjë në intervalin e drejtpërdrejtë. gabim.

● Funksionimi i hyrjes dhe i daljes së karrocës së ndërprerësit, funksionimi i hapjes dhe mbylljes së çelësit të tokëzimit dhe funksionimi i hapjes dhe mbylljes së ndërprerësit mund të funksionojnë të gjitha elektrike. Dhe PLC përdoret për të matur dhe kontrolluar procedurat e funksionimit të operacionit on-off për të realizuar funksionimin e programuar. Përdorni ekranin me prekje si ndërfaqen njeri-makinë dhe përdorni pjesët përkatëse në diagramin e simulimit të ofruar nga ekrani me prekje.


Aplikime speciale

Shënim: Çdo gjë përtej qëllimit të kërkesave të mësipërme do të përcaktohet nga përdoruesi në konsultim me prodhuesin. Për vende të veçanta, të tilla si nënstacionet nëntokësore, nënstacionet e pambikëqyrura dhe kushtet e tjera të këqija të funksionimit, duhet të shtohen pajisje ftohëse me temperaturë konstante në ambiente të mbyllura për të përmirësuar kushtet e funksionimit të produktit dhe për të siguruar funksionimin e sigurt dhe të besueshëm të pajisjeve.

hetim