Të gjitha kategoritë
EN
6
21
22
23
6
21
22
23

Fryrja e rrënjëve me temperaturë të lartë dhe presion të lartë


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Ventilator me temperaturë të lartë dhe presion të lartë të serisë HT është një produkt i krijuar posaçërisht për gjendjen e punës si ventilator qarkullues në një sistem të mbyllur.

Për të ruajtur një efikasitet më të lartë reagimi në sisteme të tilla, shpesh ka temperatura dhe presione më të larta në sistem. Meqenëse materiali kryesor i ventilatorit Roots është përgjithësisht prej gize, materiali mund të pjek ose edhe të grafitizohet në temperaturë të lartë dhe ekziston një rrezik i fshehur i shpërthimit të trupit nën presion të lartë. Grumbulluesit e përgjithshëm të gomës janë të prirur ndaj plakjes dhe dështimit në temperatura të larta. Në të njëjtën kohë, kushinetat në kushte të temperaturës së lartë janë të prirur ndaj dështimit të kushinetave për shkak të transformimit të strukturës metalografike të materialit. Këto kushte parashtrojnë një sërë pretendimesh të ashpra.

Fryrësi HT Roots i dedikuar për temperaturë të lartë dhe presion të lartë është optimizuar dhe përmirësuar posaçërisht për kushtet e mësipërme. Propozoi në mënyrë kreative një strukturë strehimi mbajtëse të integruar të tipit të hapur, të ftohur me ujë. Trupi i tipit të hapur përdoret për të lehtësuar presionin e lartë duke shmangur transmetimin e temperaturës së lartë në kushinetë dhe eliminohet rreziku i ndezjes së shkaktuar nga rrjedhja e lubrifikantit në kutinë e marsheve në trup. Ekzistenca e strukturës së ftohur me ujë shton sigurimin e dyfishtë të mbrojtjes së kushinetës, gjë që përmirëson në mënyrë efektive stabilitetin e trupit, zgjat jetën dhe ul temperaturën e të gjithë makinës.

Në të njëjtën kohë, tifozët HT me temperaturë të lartë dhe presion të lartë, një numër i madh vulash mekanike dhe vula PTFE përdoren për të shmangur në mënyrë efektive defektet e pjesëve të zakonshme të gomës që dështojnë në temperatura të larta.

Më poshtë është diagrami skematik i procesit dhe standardi i parametrave të arritshëm të ventilatorit HT me temperaturë të lartë dhe presion të lartë për kushte të veçanta pune.karakteristika

● Profili i shtytësit: profil unik CONCH me tre tehe, pulsim i vogël i rrjedhës së ajrit, efikasitet i lartë vëllimor, efikasitet i lartë, kursim energjie, zhurmë e ulët dhe mikro dridhje;

● Mënyra e transmetimit: lidhje direkte;

● Hyrja dhe dalja: Struktura unike e hyrjes në formë diamanti, marrje e qetë e ajrit;

● Ingranazhet: Ingranazhet me precizion me pesë nivele, saktësi e lartë e transmetimit, zhurmë e ulët;

● Rezervuari i vajit: Struktura e rezervuarit të vetëm / dyfishtë është opsionale, konfigurim fleksibël;

● Ftohja: Struktura e përgjithshme e ftohjes së ujit, pajisja speciale për ftohjen e ujit qarkullues, pajisja ftohëse e vajit qarkullues janë opsionale;

● Paraqitja e trupit: faqosja tradicionale, tipi i dendur kompakt


Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Rritja e presionit: 9.8 ~ 98 kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 490/580/730/980 / 1450 RPM;

◆ Rezistenca maksimale e temperaturës: 500 ℃;

◆ Presioni maksimal: 1.2MPa;

◆ Temperatura e ndërrimit të ftohjes së ujit: 90 ℃;


Aplikime speciale

Shënim: Kushtet e temperaturës së lartë dhe presionit të lartë janë komplekse dhe zgjedhja është e vështirë. Ju lutemi kontaktoni kompaninë tonë paraprakisht për komunikim.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim