Të gjitha kategoritë
EN
Shkarko
18
19
20
Shkarko
18
19
20

Fryrja e rrënjëve me provë shpërthimi


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Fryrësi i serisë AE Roots është një seri produktesh speciale të zhvilluara nga kompania jonë për të përmbushur nevojat e transportit të hidrogjenit, gazit natyror dhe gazeve të tjera speciale të ndezshme dhe shpërthyese.

Kjo seri tifozësh është e sigurt dhe e besueshme, me dizajn të avancuar, siguri të rreptë të cilësisë dhe konfigurim gjithëpërfshirës.

Dizajni: E gjithë makina adopton një strukturë plotësisht të mbyllur, duke optimizuar të gjitha pjesët që mund të prodhojnë pika rrjedhjeje. E gjithë seria e mbrojtjes nga pluhuri dhe uji arrin nivelin e mbrojtjes IP67. Një shumëllojshmëri gazesh të ndezshme dhe shpërthyese: hidrogjen (peshë molekulare shumë e ulët), biogaz (përmbajtje e lartë uji), sulfide hidrogjeni (korrozioni i lartë), gaz natyror (presion i lartë transmetimi) dhe karakteristika të tjera janë projektuar për të siguruar përshtatshmërinë e produktit.

Zbulimi: Produktet e serisë rezistente ndaj shpërthimit AE janë të pajisura me linja speciale zbulimi për të zbuluar me saktësi rrjedhën dhe rrjedhjet; pas procedurave të shumta strikte të testimit, kryhet një test tjetër 20 herë i presionit të plotë për të konfirmuar se nuk ka pikë rrjedhjeje me presion të lartë.

Konfigurimi: E gjithë seria miraton motorë EX DⅡ BT4 / EX DⅡ CT4 kundër shpërthimit për të eliminuar rreziqet e mundshme elektrike. Janë gjithashtu në dispozicion ndarës të posaçëm me avull-ujë, kurthe me avull, silenciatorë të veçantë kundër shpërthimit, etj.


karakteristika

● Profili i shtytësit: profil unik CONCH me tre tehe, pulsim i vogël i rrjedhës së ajrit, efikasitet i lartë vëllimor, efikasitet i lartë, kursim energjie, zhurmë e ulët dhe mikro dridhje;

● Mënyra e transmetimit: rrip, lidhje direkte;

● Hyrja dhe dalja: Struktura unike e hyrjes në formë diamanti, marrje e qetë e ajrit;

● Shtytësja: Shtytësi i aliazhit special është opsional dhe nuk do të ketë shkëndijë kur përplaset;

● Ingranazhet: Ingranazhet me precizion me pesë nivele, saktësi e lartë e transmetimit, zhurmë e ulët;

● Rezervuari i vajit: Struktura e rezervuarit të vetëm / dyfishtë është opsionale, konfigurim fleksibël;

● Paraqitja e trupit: paraqitja tradicionale, tipi i dendur kompakt;


Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Rritja e presionit: 9.8 ~ 98 kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Shkalla e mbrojtjes: IP67;

◆ Klasa rezistente ndaj shpërthimit: EX DⅡ BT4 / EX DⅡ CT4 (motor);


Aplikime speciale

★ Masat paraprake: Duke pasur parasysh veçantinë e përdorimit të hidrogjenit, biogazit, gazit natyror dhe gazrave të tjerë të ndezshëm dhe shpërthyes, ju lutemi jepni informacion mbi përdorimet e procesit, përbërjen e mediave, përmasat dhe kontaktoni departamentin teknik të konfigurimit të kompanisë sonë.

★ Përdorimi: Transmetimi i hidrogjenit, grumbullimi i biogazit, transmetimi i gazit natyror nën presion, rritja e gjeneratorit të gazit, etj.

z4j0eo6NSbCoCA63XvnyxQ

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim