Të gjitha kategoritë
EN
18
18

Kabineti i Kontrollit të Programueshëm të Sistemit të Kontrollit PLC


  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • hetim
Info Basic
Përshkrimi i produktit
Jo.EmërNjësiParametër
1Tension i vlerësuar i punësVAC220 、 DC24
2Tensioni i marrjes së mostrësV1-5、0-5、1-10、0-10
3Vlerësimi i tanishëm i punësA0-5
4Rryma e marrjes së mostravemA0-20, 4-20
5Frekuenca e vlerësuar e punësHz50

NmoCl6qQROG2qwlnwKpuXw

karakteristika

Ability Aftësi e fortë kundër ndërhyrjes dhe besueshmëri jashtëzakonisht e lartë;

Program Programim i lehtë;

● I lehtë për t’u përdorur;

Maintenance Mirëmbajtje e përshtatshme;

Design Ciklet e shkurtra të projektimit, ndërtimit dhe komisionimit;

● Lehtë për tu realizuar mekatronikë;


hetim