Të gjitha kategoritë
EN
I fortë, por i qetë, Nder përjetë

home>Rreth nesh>Profili i kompanisë

tre të vendit tim -teh Roots blower e ka origjinën nga ndërmarrja e Cao. Pas tridhjetë vjet histori profesionale, ajo ka qenë e famshme brenda dhe jashtë vendit për produktet e saj superiore dhe karakterin e sinqertë dhe të sinqertë.

       

Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. është një kompani profesionale e angazhuar në zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e llojeve të ndryshme të ventilatorëve, pompave vakum dhe produkteve të tjera. Produktet mbulojnë: ventilator me tre tehe për përdorim të përgjithshëm, ventilator me tre tehe rezistent ndaj shpërthimit, ventilator me tre tehe anti-korrozioni, ventilator dhe njësi me tre tehe me temperaturë të lartë dhe presion të lartë, pompë vakum me tre tehe me rrënjë dhe njësi, ventilator rrotullues, valvola të ndryshme sigurie, pajisje silenciator etj.

       

Rongheng ka forcë të fortë teknike, metoda të avancuara të projektimit, pajisje të sofistikuara të përpunimit dhe sistem të përsosur të cilësisë. Ajo ka arritur përparime të mëdha në shumë teknologji kyçe të produkteve të saj dhe treguesit kryesorë të performancës së saj si efikasiteti i energjisë dhe zhurma kanë arritur nivelin e përparuar në botë. Ekipi i tij teknik është hartuesi kryesor i standardit të industrisë HJ/T251-2006 të Kinës "Kërkesat Teknike për Produktet e Mbrojtjes së Mjedisit Roots Blower".

       

Kompania Rongheng i përmbahet filozofisë së biznesit të cilësisë, inovacionit, shërbimit dhe integritetit. Ai mbështetet në produkte të teknologjisë së lartë me të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale. Me cilësi të shkëlqyera, çmime të arsyeshme dhe shërbime të vëmendshme, produktet e saj shiten në të gjithë vendin dhe jashtë saj. Desulfurizimi i tymit, sinteza kimike, përcjellja pneumatike, shkrirja e furrave të zjarrit, akuakultura, prodhimi i letrës dhe fusha të tjera kanë një reputacion të lartë dhe pjesë tregu.

       

Rongheng do të vazhdojë të ofrojë produkte më profesionale për mbrojtjen e mjedisit të vendit tim dhe ndërmarrjet e ndryshme.