Të gjitha kategoritë
EN
24
15
16
17
24
15
16
17

Paketimi i sistemit të ftohjes së ujit në qarkullim


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • hetim
Info Basic
Model nr.
RH-A-07
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
100000 copë/vit
Përshkrimi i produktit

Kompleti i ftohjes së ujit qarkullues përdor lëngun ftohës për të përcjellë nxehtësinë në trup dhe për ta shkëmbyer atë në mjedisin atmosferik përmes shkëmbyesit të nxehtësisë, duke mbrojtur kështu kushinetat dhe duke zgjatur jetën e trupit. Ky komplet synon kryesisht vendin që ka nevojë për ftohje me ujë, por nuk është i përshtatshëm për instalimin e tubave të ujit ftohës. Mund të shmangë plasaritjen e trupit ose dëmtimin e temperaturës së lartë të shkaktuar nga pajisjet tradicionale të ftohjes së ujit (si p.sh. blowers Roots të ftohur me ujë, etj.) për shkak të neglizhencës së shkarkimit të ujit në dimër ose mospërdorimit të ujit ftohës në verë.

Menaxhimi tradicional i pajisjeve të ftohjes së ujit është i gjerë dhe ekziston një fenomen i humbjes së një sasie të madhe të ujit ftohës. Bazuar në vëllimin e ujit ftohës prej 10L/min, më shumë se 5,000 ton ujë ftohës shpenzohen çdo vit. Përdorimi i këtij kompleti mund të shmangë koston e përmendur, dhe nuk kërkon mirëmbajtje sezonale, mund të arrijë jetëgjatësinë e shërbimit dhe menaxhimin e përshtatshëm.

 UiptcEhdQCyd64ulBN5MWQ


karakteristika

● Zona e shpërndarjes së nxehtësisë: duke përdorur një lloj të ri radiatori me tub, zona e njësisë së shkëmbimit të nxehtësisë është e madhe;

● Qarkullim i detyrueshëm: përdorimi i pompës magnetike pa rrjedhje e cila mund të arrijë në qarkullim të detyruar, pa rrjedhje, jetëgjatësi e gjatë e pompës dhe konsum i ulët i energjisë;

● Mjeti i shpërndarjes së nxehtësisë: shkallë të ndryshme të ftohësit, përshtaten me rajone të ndryshme dhe temperatura të ndryshme;

● Struktura kompakte: mund të varet drejtpërdrejt jashtë raftit të pajisjeve përkatëse, e lehtë për t'u instaluar;

● Kursimi i energjisë dhe reduktimi i emetimeve: nuk ka burim të jashtëm uji, nuk ka nevojë për vendosjen e tubacioneve të gjata të ujit, kosto e ulët investimi një herë;

● Lehtë për t'u përdorur: mbushni lëngun ftohës herë pas here, nuk keni nevojë të përjashtoni ujin ftohës sezonalisht, moti i ftohtë nuk do të ngrijë dhe plasaritet;


Specifikimet kryesore

◆ Ndryshimi i nxehtësisë: 10000 ~ 20000 kj / orë;

◆ Ngjyra: e bardhë, pranoni të personalizuara;

◆ Materiali: SS316;

◆ Produktet e aplikueshme: kompresor ajri, ventilator Roots, kompresor me vidë dhe pajisje të tjera me nxehtësi të lartë me xhaketë të ftohur me ujë;


Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim