Të gjitha kategoritë
EN
Shkarko
7
8
9
Shkarko
7
8
9

Blower rrënjë anti-korrozioni


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • Aplikime të veçanta
  • hetim
Info Basic
Model nr.
Seria RH
Lloji i Teknologjisë
Fryrësit me zhvendosje pozitive
Shpejtësi rrotulluese
X
Motor Fuqia
0.75-250kw
MediumAjri, Gazrat Neutrale
Paketa e Transportit
Rast standard prej druri
Specifikimi rregullueshëm
Tipar dalluesRH
OrigjinëKinë
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
2000
Përshkrimi i produktit

Fryrësja anti-korrozioni e serisë AC përdoret kryesisht në mjekësi, industri kimike, trajtim të mbeturinave dhe industri të tjera, dhe është projektuar për karakteristikat e industrive të ngjashme me shumë media gërryese dhe komponentë komplekse të mediave.

Fryrësi i rrënjëve kundër korrozionit të serisë AC kryesisht miraton masa kundër korrozionit për pjesën e mbirrymës dhe në mënyrë fleksibël adopton materiale dhe forma të ndryshme anti-korrozioni si pasivimi i sipërfaqes, shtrimi i nikelit, zinku, titaniumi dhe plasimi me teflon për të përmirësuar përshtatshmërinë e produkti dhe jetëgjatësia e shërbimit të të gjithë makinës. Sipas veçorisë së transportit të gazit, lloje të ndryshme kushinetash, silenciatorë, shakull inox dhe aksesorë të tjerë mund të konfigurohen gjithashtu për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve. Anti-korrozioni i ventilatorit ndahet kryesisht në material anti-korrozioni dhe veshje anti-korrozioni:

Midis tyre, kostoja e antikorozionit të materialeve është relativisht e lartë. Përveç përdorimit të materialeve kundër korrozionit si çelik inox në pjesën e mbirrymës, kafazet dhe vulat e kushinetave përkatëse duhet gjithashtu të zgjidhen sipas mediave të ndryshme.

Veshja kundër korrozionit është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u kryer, dhe performanca e kostos është e lartë. Parimi është që të formohet një shtresë e dendur e tranzicionit ndërmjet veshjes dhe materialit bazë, në mënyrë që vetitë e tij termodinamike gjithëpërfshirëse të përputhen me nënshtresën, dhe veshja përdoret për të izoluar gazrat dhe produktet gërryese nga korrozioni.


karakteristika

● Profili i shtytësit: profil unik CONCH me tre tehe, pulsim i vogël i rrjedhës së ajrit, efikasitet i lartë vëllimor, efikasitet i lartë, kursim energjie, zhurmë e ulët dhe mikro dridhje;

● Mënyra e transmetimit: rrip, lidhje direkte;

● Hyrja dhe dalja: Struktura unike e hyrjes në formë diamanti, marrje e qetë e ajrit;

● Ingranazhet: Ingranazhet me precizion me pesë nivele, saktësi e lartë e transmetimit, zhurmë e ulët;

● Rezervuari i vajit: Struktura e rezervuarit të vetëm / dyfishtë është opsionale, konfigurim fleksibël;

● Ftohja: universale me ftohje me ajër dhe me ujë, mund të ndërrohet me lehtësi

● Materiali: Material special kundër korrozionit, plating me titan, çelik inox, Teflon;

● Paraqitja e trupit: paraqitja tradicionale, tipi i dendur kompakt


Specifikimet kryesore

◆ Shpejtësia e rrjedhjes: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Rritja e presionit: 9.8 ~ 98 kPa;

◆ Shpejtësia e aplikueshme: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Temperatura e ndërrimit të ftohjes së ujit: 90 ℃ (që korrespondon me presionin 58.8 kPa);


Aplikime speciale

Shënim: Çdo kusht i ndërlikuar i punës që përfshin funksionimin në lartësi të madhe, funksionimin me frekuencë të ulët, transportin e gazit me densitet të ulët (helium), etj., ju lutemi komunikoni (kontaktoni) me ekipin e teknikëve të kompanisë tonë paraprakisht.

0jFTkXHDQ2-InxxiA1RxIg

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim