Të gjitha kategoritë
EN
I fortë, por i qetë, Nder përjetë

home>Produkte>Produkte Akustike>Gjëndje akustike

14
1
2
3
14
1
2
3

Gjëndje akustike


  • Info Basic
  • përshkrim i produktit
  • karakteristika
  • Specifikimet kryesore
  • hetim
Info Basic
Model nr.
RH-A-02
Kodi HS
8414599010
Kapaciteti i prodhimit
100000 copë/vit
Përshkrimi i produktit

Dhoma e izolimit të zërit të serisë SIR është një seri produktesh e zhvilluar nga kompania jonë për të përmirësuar mjedisin akustik dhe mjedisin e mirëmbajtjes së pajisjeve për zhurmën e llojeve të ndryshme të pajisjeve si kompresorët e ajrit, ventilatorët Roots, kompresorët me vidhos, pompat e ujit në shkallë të gjerë, pompat vakum dhe kështu me radhë.

Seritë SIR të dhomave të izolimit të zërit janë projektuar me dhoma me pajisje alternative për të izoluar pajisjet me zhurmë të lartë nga mjediset e prodhimit dhe të banimit dhe për t'i vendosur ato në ambiente të jashtme sa më shumë që të jetë e mundur. Nuk ka nevojë të ndërtoni një dhomë të veçantë pajisjesh kur përdorni këtë produkt.


karakteristika

● Eliminimi i volumit të madh: gjerësia e brezit të frekuencës së audios, për shkak të përdorimit të kanaleve kundër ajrit, mund të zvogëlojë në mënyrë efektive zhurmën me frekuencë të lartë dhe me frekuencë të ulët;

● Ventilimi dhe shpërndarja e nxehtësisë: ventilim i detyruar me presion pozitiv, efekt i mirë ventilimi, jetë e gjatë e ventilatorit të ventilimit;

● Ventilimi dhe silenciatori: Po, duke përdorur impedancën e kombinuar me ventilimin e silenciatorit;

● Mënyra e vendosjes: Mund të vendoset jashtë ose brenda (pa kullim të çatisë dhe dizajn kullimi brenda);

● Pamja e bukur: bojë kundër ndryshkut mund të personalizohet kur vendoset jashtë;

● Ndriçimi i brendshëm: Ndriçimi LED, kursimi i energjisë dhe kursimi i energjisë, mund të personalizohet dhe lidhet për të hapur derën e lëvizshme;

● Ftohja: hyrja e ujit për ftohjen e pajisjeve është e rezervuar;

● Siguria elektrike: tokëzimi i përgjithshëm, me mbrojtje ndaj rrjedhjeve;

● Mirëmbajtje e përshtatshme: hapësirë ​​e madhe e brendshme, e projektuar me derë anësore të ndashme për mirëmbajtje;


Specifikimet kryesore

◆ Dobësimi: brezi i frekuencës së ulët 12 ~ 15dB (A); zhurma me frekuencë të lartë 15 ~ 25dB (A);

◆ Vëllimi i ventilimit: Vëllimi i ajrit llogaritet rreptësisht për të siguruar që volumi i ajrit të pasur mund të përditësojë akoma shpejt ajrin e brendshëm nën premisat më të mëdha se marrja e ajrit të pajisjeve të brendshme;

◆ Produktet e aplikueshme: kompresor ajri, ventilator Roots, kompresor me vidë, pompë të madhe uji, pompë vakum, lloje të ndryshme të lëngjeve me zhurmë të lartë ose pajisje mekanike;

UzBrbBeMRFiZoarR2cPdrw

Certifikatë
cer1
cer1
cer1
cer1
1
hetim